Com a professional en fotografia publicitària, entenc la importància de mostrar el teu producte d'una manera atractiva potenciant alhora la identitat de marca.

Trobo la millor manera de presentar el teu producte utilitzant tècniques d'il·luminació adequades i una direcció d'art personalitzada per a cada projecte.

Contacta’m per a més informació.


Ja siguis interiorista o arquitecte, en acabar un projecte, tenir un reportatge fotogràfic de qualitat és essencial per documentar un treball ben fet y atraure nous clients.

També pel sector immobiliari i hoteler, una fotografia d'interiors que destaqui el teu espai entre la resta et fa vendre més i millor. El servei de fotografia d’interiors inclou assessorament en decoració i staging.

Contacta’m per a més informació.


Durant 15 anys he realitzat fotografia d'esdeveniments de tota mena, des de congressos i workshops a casaments i sopars d’empresa, oferint servei de Photocall, impressió de fotografies al moment i enviament instantani d'imatges per a xarxes socials.

També produeixo fotografia per empreses que vulguin una nova imatge corporativa.

Contacta’m per a més informació.


En la publicitat actual ja no n'hi ha prou en presentar el teu producte al públic.

Per potenciar la teva identitat de marca, creo imatge conceptual que t'acosti al públic d'una manera efectiva a través de la fotografia editorial, fotografia documental i d'arxiu.

Contacta’m per a més informació.

Using Format